Munx Entertainment

Munx Entertainment on vuonna 2013 perustettu filmituotantoon ja sisältömarkkinointiin keskittyvä yritys. Munx ideoi, kehittää ja tuottaa erimuotoisia ja omaperäisiä seikkailukonsepteja sekä taltiointi ja jakelee sisältöjä eri kanaviin. Munx tuottaa myös videopalveluja yrityksille. Toiminnasta vastaa Kari Nurmi.

Kari Nurmi - tuottaja
Kari monipuolinen ja suoraselkäinen markkinointi- ja elokuva-alan ammattilainen ja toiminut alan johtavissa yrityksissä ja huippusisältöjen parissa liki viidentoista vuoden ajan.

Kari vastasi Sony PlayStationin brändistä ja markkinoinnista 8 vuoden ajan, josta siirtyi sujuvasti elokuva-alalle ja FS Filmille (Suomen suurin elokuvalevitysyhtiö).
FS Filmillä (nykyään SF Film Finland) Karin vastuulla oli kotimaisten elokuvien lanseeraukset ja markkinoinointi.

FS Filmiltä Kari siirtyi elokuva- ja TV-tuotantoyhtiö Matila Röhr Nordiskiin, jossa työskenteli mm. elokuvatuottajien Marko Röhrin ja Ilkka Matilan aisaparina vastaten yhteistyökumppanuuksien hankinnasta sekä markkinointi- ja lisenssiasioista.

Meriittilistalle on vuosien varrella kertynyt monia menestyneitä elokuvatuotantoja mm. Rare Exports, Vesku, Rölli ja kultainen avain, Metsän tarina sekä paljon muita.

Seikkailija, kirjailija ja filmintekijä
Kari harrastaa seikkailupurjehdusta ja toimii myös puhujana.

Karin seikkailuista on julkaistu vuonna 2009 kirja, Seikkailun suolainen maku. (Minerva kustannus)

Lisätietoja: www.ruffe.fi

Yritys
Yritys
Yritys
Yritys
Molentum Oy