Munx Entertainment

Munx Entertainment yhdistää yritykset ja brändit elokuviin, TV-ohjelmiin ja erikoishankkeisiin. Tarjoamme ratkaisuja tuotesijoitteluun, sponsorointiin ja markkinontiyhteistyöhön sekä autamme yrityksiä hyödyntämään niitä.  

Munx suunnittelee myös sisältöön rakentuvia markkinointikonsepteja sekä tuottaa dokumenttielokuvia. Toiminnasta vastaa markkinointituottaja Kari Nurmi.

Sisältöjen merkitys kasvaa
Markkinointi on suuren muutoksen kourissa ja erottumisesta on tullut entistäkin vaikeampaa. Perinteinen malli viestiä yksisuuntaisesti ilmoituksilla tai TV-mainoksilla on tullut tiensä päähän. Se vaatii rinnalleen toimia, joilla asiakkaat  saadaan käymään vuoropuhelua tuotteesta tai palvelusta. Digitaalisuus ja sisältöjen kasvava merkitys vaatii uudenlaista ajattelumallia ja toimintatapaa kohdata asiakkaita. Munx auttaa yrityksiä näissä haasteissa.

Kari Nurmi - markkinointituottaja
Olen monipuolinen ja suoraselkäinen markkinointi- ja elokuva-alan ammattilainen ja toiminut alan johtavissa yrityksissä ja huippusisältöjen parissa liki viidentoista vuoden ajan.

Vastasin Sony PlayStationin brändistä ja markkinoinnista lähes 8 vuotta, josta siirryin sujuvasti elokuva-alalle ja FS Filmille (Suomen suurin elokuvalevitysyhtiö).
FS Filmillä (nykyään SF Film Finland) vastasin kotimaisten ja ulkomaisten independent-elokuvien lanseerauksista ja markkinoinoinnista.

FS Filmiltä matka jatkui elokuva- ja TV-tuotantoyhtiö Matila Röhr Nordiskiin, jossa työskentelin mm. elokuvatuottajien Marko Röhrin ja Ilkka Matilan aisaparina vastaten markkinontikumppanuuksien hankinnasta sekä markkinointi- ja lisenssiasioista.

Meriittilistalle on vuosien varrella kertynyt monia menestyneitä elokuvatuotantoja mm. Rare Exports, Vesku, Rölli ja kultainen avain, Metsän tarina sekä paljon muita.

Seikkailija, kirjailija ja filmintekijä
Harrastan seikkailupurjehdusta ja tuotan myös erilaisiin erikoishankkeisiin liittyviä markkinointi- ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Viihtyn siis niin pohjoisella napajäätiköllä pienellä veneellä kuin asiakkaan palaverihuoneessa sparraamassa erottuvista markkinointitoimenpiteistä.

Puhun myös tapahtumissa ja erilaisssa yritystilaisuuksissa haastavien projehtien vetämisestä ja vähän rohkeudestakin toteuttaa tavoitteita.

Opiskelen TV-dokumenttituotantoa ja olen tuottamassa mm. dokumenttielokuvaa purjehduksesta Huippuvuorten ympäri.

Lisätietoja: www.ruffe.fi