Elokuvat

Munx Entertainment ja Kari Nurmi on edustanut mm. seuraavia elokuvia, joiden markkinoinnista ja/tai yhteistyökumppanuuksista hän on vastannut.

Big Game on Hollywoodin mittapuut täyttävä suuri seikkailuelokuva ja Vapaita uudenlainen, raikas musiikkielokuva täynnä huippubiisejä Suomen eturivin lauluntekijöiltä.

BIG GAME

ESITTELY
13-vuotiaalla Oskarilla on edessään miehuuskoe. Hänen kotikylässään on satoja vuosia vanha perinne, jossa kylän pojat lähetetään yksin metsään, mukanaan vain jousipyssy. Kokelaalla on vuorokausi aikaa metsästää erämaasta saalis ja toimittaa se kylän miesten eteen. Oskarin mahdollisuuksiin selvitä kokeesta ei juurikaan uskota.

Samaan aikaan Air Force One on Suomen ilmatilassa tuomassa Amerikan presidenttiä valtiovierailulle. Matka kuitenkin keskeytyy, sillä kone pudotetaan erämaahan. Taustalla on salaliitto, jonka tarkoituksena on kaapata presidentti. Terroristien suunnitelma onkin toteutumassa täydellisesti lukuun ottamatta yhtä odottamatonta tekijää. Oskari löytää presidentin ennen terroristeja ja päättää auttaa tätä.

Alkaa laajamittainen ajojahti, jonka aikana selviää että varsin erilaisista lähtökohdista huolimatta Oskarilla ja maailman vaikutusvaltaisimmalla miehellä on paljon yhteistä. Heidän molempien on keksittävä keino selviytyä omin avuin ensimmäistä kertaa elämässään. Poika ja presidentti päättävät yhdessä näyttää maailmalle minkälaisia miehiä he ovat.

Elokuvan ohjaa Jalmari Helander ja pääosia esittävät Samuel L. Jackson ja Onni Tommila. Elokuvassa esiintyy myös monia muita tunnettuja Hollywood-kasvoja.

VAPAITA

ESITTELY

Hetken tässä on nykypäivään sijoittuva raikas ja koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika.
Kyseessä on uudenlainen musiikkielokuva, johon eturivin lauluntekijät säveltävät mukaansatempaavia kappaleita.

Ohjaaja: Oskari Sipola (Elokuu)
Pääosissa: Maria Ylipää, Riku Niemelä, Anu Sinisalo, Johannes Brotherus, Pihla Maalismaa
Ensi-ilta: Elokuu 2015

Vapaita-elokuva on pääosoiin kuvattu mutta siihen mahdollista päästä mukaan vielä ns. markkinointikumppaniksi, jolloin kumppani näkyy elokuvan markkinointiviestinnässä ja pystyy hyödyntämään elokuvan visuaalista ilmettä osana omaa kampanjointiaan.

Elokuvan pääkohderyhmä: naiset 15-45 vuotiaat

Elokuvat

Metsän tarina

Ensi-ilta: 28.12.2012

Ohjaaja: Ville Suhonen, Kim Saarniluoto

Tuottaja: Marko Röhr

Pääosissa: Kuukkeli, Ilves, karhu, pöllö, näätä… :)

METSÄN TARINA on koko perheen elokuva ainutlaatuisesta suomalaisesta metsästä, sen värikkäästä ja monimuotoisesta elämästä.
Metsän tarina -elokuvan pääosissa ovat metsän lukuisat asukkaat: karhut ja hirvet, käärmeet ja pöllöt, muurahaiset, sammakot ja liito-oravat, muinaiset sielulinnut kuten kuukkeli, palokärki ja monet, monet muut.Keskeisessä roolissa ovat myös satojen vuosien ikäiset puut. Yhä edelleen aarniometsä on vaikuttava elämys ja antaa meille syyn kunnioittaa metsäluontoa kuten entisaikojen aikalaiset tekivät.

Elokuvat

Rölli ja kultainen avain

Ensi-ilta: 1.2.2013

Ohjaaja: Taavi Vartia

Tuottaja: Marko Röhr

Pääosissa: Allu Tuppurainen, Jarkko Niemi, Mikko Leppilampi, Krista Kosonen, IIna Kuustonen, Ville Haapasalo

Rölli ja kultainen avain on koko perheen vauhdikas ja musiikin siivittämä seikkailuelokuva. Pieni Juurakko-tyttö ystävystyy jo harmaahapsisen, suurta salaisuutta kantavan Röllin kanssa. Heidän käsissään on salaperäisen avaimen ja koko Röllikylän kohtalo. Yhdessä nämä kaksi heittäytyvät pelottomasti tehtävään ja saavat avukseen monta muutakin omituista otusta.

Elokuva on riemukas ja koskettava kertomus ystävyyden voimasta.

Elokuvat

Rakkauden rasvaprosentti

Ensi-ilta: 21.12.2012

Ohjaaja: Mikko Kuparinen

Tuottaja: Ilkka Matila

Pääosissa: Mikko Nousiainen, Miina Maasola, Kristo Salminen, Jarkko Niemi

Rakkauden rasvaprosentti on romanttinen komedia, joka pistää parisuhteen puntariin.

Stigulla ja Ellalla on seksisuhde. Rakastunut Stigu tyytyy siihen, mitä saa, koska Ella ei halua enempää. Kunnes he joutuvat yhteiseen työprojektiin – suunnittelemaan Väestöliitolle mainoksen kestävästä parisuhteesta. Tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, sillä Ella ei usko aiheeseen ja Stigu taas ei tiedä siitä mitään

Elokuvat

Syvälle salattu

Ensi-ilta: 7.10.2011

Ohjaaja: Joona Tena

Tuottaja: Marko Röhr

Pääosissa: Krista Kosonen, Peter Franzén, Kai Lehtinen, Kari Hietalahti

Julia on ympäristöasioita hoitava huippujuristi. Nyt Julia on saanut tehtävän pelastaa syrjäinen kylä, jota ollaan hukuttamassa voimalaitoksen tekoaltaan alle. Tuo kylä sattuu olemaan hänen sukunsa vanha koti.
Julia lähtee matkaan 9-vuotiaan poikansa Nikon kanssa. Kylän ainoaa majapaikkaa vuokraava entinen opettaja kertoo Julialle ikivanhasta kansantarusta. Tarun mukaan järvessä elää vedenhenki, jota on vuosisatoja sitten jouduttu lepyttelemään julmilla tavoilla. Julian lapsuusmuistot alkavat palautua mieleen outoina ja pelottavina. Myyttinen taru näyttää muuttuvan todeksi.

Elokuvat

Rare Exports

Ensi-ilta:3.12.2010

Ohjaaja: Jalmari Helander

Tuottaja: Petri Jokiranta

Pääosissa: Jorma Tommila, Onni Tommila, Tommi Korpela, Ilmari Järvenpää ja Rauno Juvonen.

Teemaltaan ja toteutukseltaan kansainvälinen Rare Exports on mustan huumorin sävyttämä jouluelokuva.

Tarina käynnistyy, kun kansainvälinen tutkimusryhmä aloittaa kaivaukset Korvatunturilla ja löytää 486 metrin syvyydestä, jäihin ja sahanpuruihin säilöttynä joulun tarkimmin varjellun salaisuuden. Tutkimusryhmä kaivaa löydöksensä esiin ja käynnistää tietämättään tapahtumasarjan, jonka jälkeen joulu ei ole enää koskaan ennallaan

Elokuvat

Muumi ja punainen pyrstötähti 3D

Ensi-ilta: 6.8.2010

Ohjaaja: Maria Lindberg

Tuottaja: Tom Carpelan

Pääosissa: Äänissä: Tapani Perttu, Jasper Pääkkönen, Johanna Viksten, Taneli Mäkelä, Elsa Saisio

Muumit nyt lasten 3D-seikkailuna!

Eräänä päivänä Muumipeikko huomaa että koko Muumilaakso on oudon, harmaan pölyn peitossa. Tietäisiköhän viisas Piisamirotta mitä kummallista oikein on tapahtumassa? Piisamirotta julistaa että mitä tahansa voi tapahtua, jos maailmanloppu tipahtaa taivaalta...

Elokuvat

Vesku

Ensi-ilta: 3.9.2010

Ohjaaja: Mika Kaurismäki

Tuottaja: Mika Kaurismäki

Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Lily Loiri, Joonas Loiri, Stina Toijander, Hannele Lauri, Lenita Airisto, Marita Hakala

Ihminen hahmojen takana.

Ainutkertainen dokumenttielokuva koko kansan rakastamasta taiteilijasta Vesa-Matti Loirista, hänen elämästä –julkisuuden hahmona ja yksityishenkilönä. Vesku päästää katsojan lähelle pohtiessaan elettyä elämäänsä, jota menestys on siivittänyt, mutta johon mennyt aika on jättänyt jälkensä.

Elokuvat

Veljekset

Ensi-ilta: 18.3.2011

Ohjaaja:Mika Kaurismäki

Tuottaja: Mika Kaurismäki

Pääosissa: Kari Heiskanen, Pertti Sveholm, Timo Torikka, Liisa Mustonen, Mari Perankoski, Vesa Vierikko, Esko Salminen

Satiirinen kuvaus kolmen veljeksen ja heidän isänsä jälleennäkemisestä. Ivarilla, Mitjalla ja Torstilla on yhteinen isä mutta eri äidit. Veljekset tapaavat monen vuoden jälkeen isä-Paavon 70-vuotissyntymäpäivillä. Tapaaminen kirvoittaa esiin monia katkeria muistoja menneisyydestä ja myös epämiellyttäviä totuuksia isästä, jota kaikki veljekset pitävät syypäänä epäonnistumisiinsa elämässä

Elokuvat

Jos rakastat

Ensi-ilta: 6.1.2010

Ohjaaja: Neil Hardwick

Tuottaja: Jarkko Hentula

Pääosissa: Elli Vallinoja, Chike Ohanwe, Taneli Mäkelä, Satu Silvo, Minttu Mustakalllio, Meri Nenonen

Jos rakastat on nykypäivään sijoittuva musiikkielokuva, joka kertoo ministerin tyttären ja maahanmuuttajien pojan rosoisen rakkaustarinan.

Jos rakastat on Suomen oloissa ainutlaatuinen musiikkielokuva täynnä kotimaisia hittejä eri vuosikymmeniltä. Elokuvassa kuullaan uudet versiot yli 20 tunnetusta kotimaisesta kappaleesta. Soundtrackin julkaisi 18.1.2010 Warner Music Finland.

Molentum Oy