MUNX HOITAMAAN BIG GAMEN MARKKINOINTIKUMPPANUUKSIA

21.10.2014

Munx Entertainment ja elokuvatuotantoyhtiö SUBZERO FILM ENTERTAINMENT ovat sopineet yhteistyöstä keväällä 2015 julkaistavan BIG GAME -elokuvan markkinointiyhteistyökumppanuuksien hankinnasta. Sopimus pitää sisällään sponsorointi- ja markkinointikumppanuuksien hankinnan ja uusien yhteistyöratkaisujen kehittämisen.
Subzero Film Entertainmentin tuottaja Petri Jokiranta ja Munxin Kari Nurmi ovat aiemmin tehneet menestyksekästä yhteistyötä vinksahtaneen joulupukkitarinan Rare Exportsin markkinoinnissa.

BIG GAME -elokuvan ensiesittely oli Toronton elokuvajuhlilla syyskuussa 2014 ja se sai valtavan positiivisen palautteen. Elokuva myytiinkin pian tämän jälkeen isolle kansainväliselle levitysyhtiölle, jonka myötä elokuva leviää laajasti myös pohjois-Amerikan markkinoille.

Elokuvan esittely mahdollisille yhteistyökumppaneille alkaa marraskuussa 2014.

Lisätietoja: kari Nurmi / 040-505 4412

BIG GAME
13-vuotiaalla Oskarilla on edessään miehuuskoe. Hänen kotikylässään on satoja vuosia vanha perinne, jossa kylän pojat lähetetään yksin metsään, mukanaan vain jousipyssy. Kokelaalla on vuorokausi aikaa metsästää erämaasta saalis ja toimittaa se kylän miesten eteen. Oskarin mahdollisuuksiin selvitä kokeesta ei juurikaan uskota.

Samaan aikaan Air Force One on Suomen ilmatilassa tuomassa Amerikan presidenttiä valtiovierailulle. Matka kuitenkin keskeytyy, sillä kone pudotetaan erämaahan. Taustalla on salaliitto, jonka tarkoituksena on kaapata presidentti. Terroristien suunnitelma onkin toteutumassa täydellisesti lukuun ottamatta yhtä odottamatonta tekijää. Oskari löytää presidentin ennen terroristeja ja päättää auttaa tätä.

Alkaa laajamittainen ajojahti, jonka aikana selviää että varsin erilaisista lähtökohdista huolimatta Oskarilla ja maailman vaikutusvaltaisimmalla miehellä on paljon yhteistä. Heidän molempien on keksittävä keino selviytyä omin avuin ensimmäistä kertaa elämässään. Poika ja presidentti päättävät yhdessä näyttää maailmalle minkälaisia miehiä he ovat.

Elokuvan ohjaa Jalmari Helander ja pääosia esittävät Samuel L. Jackson ja Onni Tommila. Elokuvassa esiintyy myös monia muita tunnettuja Hollywood-kasvoja.

Ensi-ilta: 25.3.2015

MUNX HOITAMAAN BIG GAMEN MARKKINOINTIKUMPPANUUKSIA
Molentum Oy